Uw auto al geparkeerd, in de haven waar u afmeert!
 
465575a4-5584-4dfd-acc2-40286d95d8b2.jpg

Expertise

Sinds 2020 ben ik, Lars van der Hoeven, eigenaar van CAR2BOAT na een samenwerking met Guus van Koppen. Wij hebben het bedrijf overgenomen van dhr. De Kanter. Wij zijn door hem opgeleid en hebben hierdoor de kneepjes van het vak geleerd.

Daarnaast heb ik al gedegen ervaringen wat betreft het transporteren van auto's: naast het feit dat ik al verschillende jaren werkzaam ben bij CAR2BOAT, heb ik ook de nodige ervaring als privéchauffeur.

In de voorgaande jaren zijn er goede relaties opgebouwd en onderhouden met diverse jachthavens, waardoor CAR2BOAT optimale dienstverlening kan uitoefenen.

CAR2BOAT onderscheidt zich vooral door het aspect van ontzorgen. “Kijk, alle chauffeurs hebben het benodigde papiertje en weten goed de weg te vinden maar de chauffeurs van CAR2BOAT zijn goed opgeleid, gaan een stapje verder en denken graag met de klant mee.”

 

Met de klant meedenken

We kunnen meestal al binnen drie uur aan de vraag voldoen, maar het liefst ontvangen we de opdracht 24 uur tevoren. We willen de chauffeur graag de kans bieden zich goed voor te bereiden. De rit in de ene of andere type auto maakt nogal verschil uit. Staan er wegwerkzaamheden gepland op de te rijden route? Is het schema veranderd? Wat deze, en andere, punten betreft, denken wij graag mee met de klant. En dat wordt gewaardeerd.