Uw auto al geparkeerd, in de haven waar u afmeert!
 
CAR2BOAT_vennoten.jpg

Expertise

Sinds maart 2017 is CAR2BOAT in de handen van Guus van Koppen en Lars van der Hoeven. Zij hebben het bedrijf overgenomen van dhr. De Kanter. Beiden zijn door hem opgeleid en hierdoor kennen zij de kneepjes van het vak.

Daarnaast hebben zij beide al gedegen ervaring wat betreft het transporteren van auto's: naast het feit dat zij al verschillende jaren werkzaam zijn bij CAR2BOAT, hebben zij ook allebei de nodige ervaring als privéchauffeur.

In de voorgaande jaren hebben zij een goede relatie opgebouwd en onderhouden met diverse jachthavens, waardoor CAR2BOAT optimale dienstverlening kan uitoefenen.

Volgens de directeurs onderscheidt hun bedrijf zich vooral door het aspect van ontzorgen. “Kijk, alle chauffeurs hebben het benodigde papiertje en weten goed de weg te vinden. Wij zijn goed opgeleid en gaan een stapje verder. Wij zijn zorgzaam en alert naar de klant toe en denken graag mee.”

 

Met de klant meedenken

We kunnen meestal al binnen drie uur aan de vraag voldoen, maar het liefst ontvangen we de opdracht 24 uur tevoren. We willen de chauffeur graag de kans bieden zich goed voor te bereiden. De rit in de ene of andere type auto maakt nogal verschil uit. Staan er wegwerkzaamheden gepland op de te rijden route? Is het schema veranderd? Wat deze, en andere, punten betreft, denken wij graag mee met de klant. En dat wordt gewaardeerd.